Vandaag een vlog van onze partner kerk ECWA. Voor meer informatie over ECWA kunt u this page bekijken.
ECWA is door SIM opgericht en heeft ook een eigen zendingstak: EMS. EMS heeft ruim 4000 zendelingen in Nigeria. Als SIM hebben we er ongeveer 100. Daarom is het mooi dat we goed samen kunnen werken. Als SIM zien we soms mogelijkheden die EMS niet ziet, of hebben we door onze achterban of betere scholing mogelijkheden die zij niet hebben.

Dit filmpje laat zien hoe vluchtelingen uit het noorden van Nigeria nu makkelijker bereikt kunnen worden met het evangelie omdat die vluchtelingen weg zijn van hun sociale controle, en in een veiliger gebied zijn. Zo is een crisis ook een kans. Er zijn ongeveer 3 miljoen Nigeriaanse vluchtelingen in het land zelf.

Categories: VLOGS

2 Comments

777attie · 11-05-2022 at 21:12

Bedankt, Lianne en Ewald, voor het doorsturen van dit filmpje. Dat bemoedigt enorm: tegen de verdrukking in groeit het geloof en de kerk! Dankbaarheid en blijvend gebed voor steun en veiligheid is noodzaak! Hij laat niet varen wat Zijn hand begon!

ria · 12-05-2022 at 09:36

mooi om dit te zien…e is Hoop voor een ieder die ook de woorden en beelden uit dit filmpje zien…nee niet bij de NOS gezien, God gaat ZIJN ONGEKENDE,gang in stilte en op Zijn tijd.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.